25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinLocuinte cu parfum tropical

Locuinte cu parfum tropical

Stilul tropical este unul dintre cele mai populare in zilele noastre. Inseamna confort, caldura si o atingere de exotic folosind teme din jungla, culori linistitoare si elemente texturale naturale. Este un stil atragator, proaspat, cu elemente de traditional.


Nu este jungla multicolorata pe care ati putea-o alege pentru camera unui copil. Mai degraba, poate fi numit minimalism luxuriant din moment ce amesteca multe texturi si tipare cu detalii simple impreuna cu câteva accesorii supradimensionate.


Motivele comune includ palmieri stilizati, frunze de banan, maimute, animale, ratan si piele. Stilul este de obicei utilizat in living, dar poate fi adaptat pentru dormitoare matrimoniale si in bai. Site-ul ele.ro ne ofera câteva idei usor de pus in practica pentru a obtine o locuinta cu aer tropical.


Mobilier supradimensionat


Principalul element pentru obtinerea unei camere decorate in stil tropical il reprezinta mobila. Mobilierul tapitat si confortabil este nelipsit intr-o camera tropicala. Liniile orizontale lungi combinate cu elemente ca plante si obiecte de arta incânta privirea si confera o stare de liniste. Tonurile neutre includ ivoriu, bej, bej inchis, maro, auriu si nuante pale de galben. Verdele este, de asemenea, un element important, in nuante ce merg de la verde deschis pâna la verde inchis. Insa accentul cade pe maro, negru si rosu. Mobila dintr-o camera tropicala este de obicei supradimensionata si aleasa pentru confort si utilitate.


Piesele folosite sunt din rachita, bambus, fier si ratan, iar materialele sunt usoare si luxuriante. Pernele si scaunele sunt decorate cu elemente din jungla si frunze. Mobila si pardoseala din lemn se potrivesc acestui look. Nuantele deschise de lemn pot fi folosite, dar adauga „greutate“ camerei prin amestecarea cu cele inchise.


Accesorii tropicale


Motivele principale folosite trebuie sa fie de natura tropicala si printuri de animale (maimute, elefanti etc.) utilizate la materiale, obiecte de accent si accesorii.


Desenele cu animale sunt predominante intr-o camera tropicala. Puteti folosi atât desene cu leoparzi si dungi de zebra, cât si imagini de animale cum ar fi maimute, lei si elefanti. Plantele mari, in special palmierii, sunt perfecte pentru tema tropicala. Puneti-le in colturile camerei si luminati-le din partea de jos.


Pentru ca printurile, frunzele si motivele cu animale sunt indestulatoare pentru ochi, evitati incarcarea camerei cu accesorii.


Câteva plante mari, lampi, carti si câteva accesorii alese inteligent sunt de obicei de ajuns. Evitati multe lucruri mici si pastrati spatiul simplu si aerisit. La ferestre este de preferat sa folositi bambus. Ratanul si rachita in tonuri naturale dau un plus de farmec camerei. Pardoseala poate fi din lemn, cu toate ca piatra si, ceramica pot fi o alternativa. Ca sa puneti in valoare calitatea pardoselii trebuie sa folositi covoare din materiale naturale.


Obiectele de arta arata cel mai bine daca se potrivesc paletei de culori si in camera. Atârnati tablouri cu desene de frunze stilizate, palmieri exotici si animale din jungla.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS